Niet al onze klanten laten ons schriftelijk weten hoe blij ze zijn met onze producten, maar gelukkig doen tientallen dat wel !!!

Hier een kleine greep uit de brieven van dankbare gebruikers en hun reacties :

Mevrouw C. Houtman, Etten-Leur

Met mijn ernstige huidproblemen heb ik jarenlang zo’n beetje alle ziekenhuizen en dermatologen van Brabant gezien, totdat een goede vriendin van me tegen me zei: joh meid, probeer nou toch eens die Aloë Vera creme verrijkt met lavendel die ik altijd gebruik, die is echt te gek en baat ‘t niet schaad het niet !

Nou klinkt het misschien raar, maar voor mij is het een wondermiddel gebleken, mijn klachten zijn minstens met 80% afgenomen.

Voor mij en mijn vriendin vanaf nu alleen nog maar deze Aloë Vera Creme !!

Mevrouw van de Zande, Rotterdam

Mijn zoon heeft een vervelende vorm van acne en lijdt daar vreselijk onder. Zo erg dat hij zelfs niet meer naar school wilde. We hebben echt duizend middeltjes geprobeert zowel van de dokter als lukraak van de apotheek.

Op een beurs in Utrecht heb ik uw produkt Aloë Vera creme verrijkt met Lavendel gekocht en de dame in uw stand die mij adviseerde was er van overtuigd dat mijn zoon er veel baat bij zou hebben.

U begrijpt dat ik nogal sceptisch was over de eventuele resultaten, maar ik dacht “ik moet het toch maar proberen”. Nou weet ik niet de naam van uw medewerkster maar ik ben haar eeuwig dankbaar dat ze me heeft overtuigd een pot van uw creme te kopen.

De acne van mijn zoon is dusdanig verminderd dat hij weer met een vrolijke lach naar school gaat.

En ik als moeder ben daar ontzettend blij mee.

Dank u wel !

Karel Timmermans, Nuenen

Na mijn scheiding ben ik in een diep dal terechtgekomen. U moet weten, ik ben een man van middelbare leeftijd en van nature een opgeruimd karakter. Al jaren kamp ik met een zeer hinderlijke vorm van psoriasis, vooral mijn hoofd, ellebogen en knieen heb ik er veel last van.

Van de doktor heb ik diverse malen cortisone kuren gekregen, dat hielp voor even, maar had het idee dat het steeds erger terugkwam.

Het kwam zelfs zover dat ik mijn psoriasis de schuld gaf van mijn scheiding.

Het gelukkige toeval wil dat ik op het internet een hele leuke dame heb ontmoet, die graag met me af wilde spreken, maar ik durfde niet. Een vriend van me, die min of meer dezelfde klachten had als ikzelf had me al verschillende keren verteld dat hij zulke goede resultaten had geboekt met uw Aloë Vera creme verrijkt met Lavendel, maar ja ik dacht steeds “ja dat zal wel”. Toch ben ik op zijn aandringen uw produkt gaan gebruiken en met wonderbaarlijke resultaten.

Zo goed dat ik dit weekend heb afgesproken met mijn internetvriendin, ik durf het nu aan !

Hartelijk dank voor uw geweldige creme en ik zal u laten weten hoe het verder gaat.

Greet Winterman, Harderberg

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in een groot warenhuis en verplicht was vele lange uren te hebben moeten staan, heb ik nogal last van spataders.

Toen mijn man daar tijdens onze laatste vakantie opmerkingen over maakte, ben ik me daar heel onzeker over gaan voelen. Dagenlang heb ik zitten piekeren en durfde niet naar de huisarts (ik ben nogal bang voor doktoren). Na avonden lang zoeken op het internet kwam ik op uw site http://www.ginseng-benelux.nl en las uw uitleg over de Ginseng creme verrijkt met Aloë Vera en dacht kom die ga ik maar eens proberen.

Nu ik dit schrijf krijg ik weer tranen in mijn ogen zo blij ben ik want potverdorie na amper drie weken uw creme te hebben gebruikt waren mijn ontsierende spataderen zo goed als verdwenen en sta ik drie keer per dag voor de spiegel om te kontroleren of het echt waar is.

Als er iemand is die uitermate tevreden is met uw Ginseng creme, ben ik het !

Kan niet wachten op de volgende vakantie. Veel dank en groeten !

Theo Verhaegh, Schiedam

Sport is mijn leven. Voetballen, hardlopen, fietsen en allemaal met veel plezier en fanatiek. De laatste maanden kreeg ik echter steeds meer last van pijnlijke spieren en duurde het steeds langer voor dat ik herstelde en de pijn weer verdween. Het voetbalseizoen was weer begonnen en ik vertelde mijn klachten aan de masseur van onze vereniging. We gaan je voorlopig maar eens een stevige massage geven, was het antwoord.

De volgende drie weken werd ik twee keer per week gemasseerd en bleef tot mijn verbazing klachten vrij.

Nu moet u weten dat ik ook buiten het voetbalseizoen regelmatig een masseur bezocht maar daar aanzienlijk minder baat bij had. Dus ik besloot de masseur van mijn club te vragen wat zijn geheim was, en hij antwoorde met brede glimlach “ten eerste ben ik een topmasseur” en ten tweede gebruik ik mijn “stille kracht”, namelijk Ginseng creme verrijkt met Aloë Vera. Zo simpel was dat. Vanaf dat moment en met die wetenschap ben ikzelf uw creme gaan bestellen en ik kan en wil inmiddels niet meer zonder !!

Maar ik sport nog steeds vier tot vijf keer in de week en heb nauwelijks last meer van pijnlijke spieren en dat is een heerlijk gevoel.

Complimenten met uw produkt !!

Katrien Versteeg, Purmerend

Mijn zus Anneke en ikzelf zijn beiden gelukkig getrouwd maar zo eens in de paar weken willen we nog wel eens samen op stap gaan zoals we vroeger regelmatig deden. Anneke is zes jaar ouder dan ik, maar ziet er fantastisch uit, maar dat dacht ik ook van mijzelf.

De laatste tijd als we samen uit waren, kwam het af en toe voor dat mensen aan de bar vroegen, als mijn zus even weg was of zij m’n jongste zus was. Dan schrok ik wel even, maar reageerde steeds met een lach, nog bevestigend nog ontkennend. Toch betrapte ik mezelf erop dat ik steeds vaker voor de spiegel stond en moest toegeven aan mijn spiegelbeeld dat er nogal wat ontsierende rimpeltjes waren ontstaan, die ik niet erg flatteus vond.

De stoute schoenen aangetrokken vroeg ik op een avond aan mijn zus wat zij deed om er zo goed en jong uit te blijven zien. “Tja Zussie”, zei ze met een knipoog, veel sporten en gezond eten is mijn geheim, maar ik wist dat ze dolde. Toen zei ze dat ze de laatste keer op een verjaardag al had verteld dat ze een nieuwe creme had gekocht waar ze laaiend enthousiast over was, maar dat ik niet had geluisterd. Misschien wil je het nog een keer vertellen ? Ze kwam terug uit de badkamer met een pot creme en zei kijk zusje, dit is een Beauty Lift creme op Aloë Vera basis en werkt helemaal super. Neem deze maar mee en probeer maar, ik heb er nog een staan. Nou geloof ik normaal gesproken niet zo in wonderen maar de creme is echt een Miracle creme. Ik voel me herboren en zie er tien jaar jonger uit.Jammer voor mijn zus, maar ik ben weer de jongste !!!! Groetjes en een dikke kus.

Toon Van Wierden

Toen wij de eerste keer uw Ginseng creme kochten op een tuinbeurs hadden wij nogal wat twijfels over de werking. Wij kochten de creme, na uw uitleg, om mijn kalknagels te behandelen. Denk dat er geen middelen zijn die ik voorheen niet heb geprobeerd. Heb uw uitleg gevolgd en tot mijn opluchting gebeurde exact wat u had verteld. Bestel uw creme nog regelmatig maar gebruik het niet meer voor kalknagels. Vind het fijn om in huis te hebben voor andere huidproblemen en wondjes. Kortom topproduct.

Marianne Kelders

Gebruik nu al jaren De Ginseng Creme met Aloe Vera voor pijn aan rug nek en schouders. Het is geweldig beter dan welk ander product ook. Heb ook de SRL Geleij van VSM geprobeert en andere maar bij deze Ginseng daar zweer ik bij. Dus blijf bestaan. Heb ook een andere korean Ginseng Creme gehad zonder aloe vera. Het gaf niet hetzelfde resultaat en vond het ook niet lekker ruiken. Grtjs marianne

Leida De Vries, Nuenen

Ik reageer namensmijn moeder omdat ik voor haar de pot Ginseng Balsem samen met Arnica Montana heb gekocht op de beurs Bloem en Tuin in Nuenen. Ze was daar samen met mij en geloofde niets van uw verhaal,dat Arnica Montana een natuurlijke pijnstiller zou zijn. Uw betoog overtuigde mij wel en daarom besloot ik de pot aan te schaffen voor mijn moeder. Ze heeft namelijk ernstige artrose in haar handen die zeer pijnlijk is,en niets heeft ooit daartegen geholpen. Uw balsem werkt echt,de pijn is zo goed als verdwenen. Bij de volgende editie van Bloem en Tuin komt mijn moeder u persoonlijk bedanken.

Met dankbare groet

Kees Van Pollen, Assen

Nu weet ik niet of ik mijn vrouw dankbaar moet zijn of uw bedrijf,want op aandringen van mijn vrouw heb ik een potje Korean Ginseng Balsem verrijkt met Arnica Montana gekocht. Na een hernia operatie hield ik een chronische pijn in mijn rug en slikte ik dozen pijnstillers. Met enige terughoudendheid ben ik begonnen met uw produkt te smeren(liet dit over aan mijn vrouw) zonder veel verwachtingen.

Maar wat schetste mijn verbazing,na een dag of vier merkte ik dat de pijn afnam en na tien dagen was de pijn zo goed als verdwenen. Ben nu al een paar maanden pijnvrij en slik ook die verrekte pijnstillers niet meer. Wel heb ik uw crème opnieuw besteld en laat mijn vrouw lekker smeren.

Kortom ik ben blij met uw potje.

Jack Van Zuylen, Almelo

Normaal gesproken zult u waarschijnlijk reakties krijgen van wat oudere afnemers van uw crème.l

Deze keer niet,ik ben 38 jaar en heb een jaar of 5 geleden een ernstige knieblessure opgelopen met een potje voetbal. Alles in mijn knie was afgescheurd en het heeft lang geduurd voordat alles was gerepareerd. Na mijn revalidatie bleef ik maar een zeurende pijn houden in de bewuste knie,vooral ‘s nachts. Toevallig luisterde ik mee toen een dame van uw bedrijf stond te vertellen over de werking van de Ginseng balsem met arnica montana aan een aantal geinteresseerde luisteraars op een beurs in Zwolle.

Niet geheel overtuigd heb ik tocheen pot gekocht. mijn idee was,baat ‘t niet schaad ‘t niet en de promotieprijs van 15 euro vond ikte doen. Nu zeg ik “Wat een wondermiddel is dit”. Ik slaap heerlijk ‘s nachts en ik zal u vertellen “PIJNVRIJ”,zoals de damehad beloofd. Wilde u toch laten weten hoe blij ik ben met uw balsem.

Linda Karst, Vught

Ik geloof normaal gesproken niet in al die mooie verhalen wat crèmes allemaal voor je doen,al zijn ze dan op 100% natuurlijke basis. Had ook een paar dagen daarvoor het programma Radar gezien en daarna was mijn wantrouwen nog toegenomen. Samen met mijn vriendin was ik op een beurs in Den Bosch en daar stond eenstand met verschillende crèmes. Enigszins lacherig vroeg mijn vriendin “Help ‘t echt”en ik vroeg baldadig of jullie ook naar Radar hadden gekeken. Uw medewerkster bevestigde dat zij ook ‘t programma had gezien en vroeg waar ik de crème eventueel voor zou willen gebruiken. Zeer sceptisch vertelde ik de dame dat ik een zeer pijnlijke reuma in mijn handen heb en dat haar potje daar niet de oplossing voor zal zijn. Uw medewerkster vertelde op een rustige manier dat haar balsem niet de reuma zou kunnen genezen,maar wel de pijn zou kunnen weghalen. In een impuls heb ik toch een pot gekocht.

Ik bedoel de Ginseng Balsem met Arnica Montana. Nu ik het heb gebruikt schaam ik mij voor de dingen die ik heb gezegd tegen uw medewerkster,want alles wat zij vertelde is absoluut waar. Ik ben potverdorrie zonder pijn!SINDS JAREN Gemeende excuses en groetjes

Roxanne Braamhaer, Delft

Al vanaf mijn pubertijd worstel ik met een nogal heftige vorm van acne. Heb werkelijk al alles geprobeerd en gebruikt, wel en niet op doktersvoorschrift, maar niets dat echt een oplossing bracht.

Totdat ik via een vriendin jullie ALOE VERA creme mocht uitproberen.

Graag wilde ik u laten weten dat mijn leven een nieuwe wending heeft genomen, mijn klachten zijn met minstens 88% afgenomen en ik durf weer deel te nemen aan sociale activiteiten. U begrijpt hoe blij ik ben en kon het niet laten dit ook aan jullie te laten weten via julie.

Mahon de Bruin, Hilversum

Heb jarenlang veel te dure maar bekende produkten gekocht. In een impuls jullie produkt op een beurs gekocht, met jullie produkt bedoel ik de BEAUTY LIFT CREME. Al die jaren geld weggegooid van onwetendheid. Ik denk maar, beter laat dan nooit ontdekt.

Helemaal top jullie Creme. Dat wilde ik toch even laten weten…

Tevreden groeten.

Froukje Gorkx, Utrecht

Al jaren vertel ik al mijn vrienden, kenissen en familie hoe goed ik jullie ALOE VERA creme vind.

Heb het eigenlijk nog nooit aan u laten weten hoe jubelend enthousiast ik ben.

Bij deze !!!!

Vriendelijke groeten.

Disclaimer

We hebben alle schrijvers/schrijfsters van deze brieven vooraf toestemming gevraagd om hun reacties openbaar te maken.